Skip to main content

Bemutatkozás

Klubunk története 2009-re nyúlik vissza, amikor egy kisebb létszámú kutyarajongókból álló baráti kör elhatározta, hogy egyesületet alapítanak a felelős állattartás jegyében, abból a célból, hogy változtassanak, illetve segítsenek változtatni a helytelen ebtartói és nevelési szokásokon.

Mint tudjuk, a kutya tartása hatalmas felelősség, felelősség egy kutyaéletre.

Nemcsak a megfelelő körülmények biztosítása fontos, hanem az is, hogy mi emberek megtanuljuk a kedvencünkkel való boldog együttélés rejtelmeit. Napjainkban már egy nagyobb létszámú és szélesebb tevékenységi körű közösséggé nőttük ki magunkat, ahol szerencsére a baráti hangulat megmaradt. Képzési struktúránk egyedi igényeket szem előtt tartva változatos és sokszínű. Különböző képzési módszereket használva erőszakmentes technikákat alkalmazva segítünk a kutya-gazda párosokon, hogy minél harmonikusabban és probléma mentesebben teljenek napjaik. Emellett segítséget nyújtunk, illetve lehetőséget biztosítunk más kutyás tevékenységek, illetve kutyás sportok megismeréséhez és végzéséhez.

Számos alkalommal tartunk Sárváron és környékén kutyás bemutatókat, kutyával asszisztált foglalkozásokat, tagjaink előadásokat prezentálnak óvodákban és iskolákban a felelős állattartásról. Több ízben szerveztünk pozitív visszhangot kiváltó rendezvényeket, úgy mint például a Sárvári Családi Kutyás Napok.

Amellett, hogy a gazdikkal a legkorszerűbb nevelési és képzési módszereket ismertetjük meg, ennyivel meg nem elégedvén mi is folyamatosan kutatunk, tovább képezzük magunk és újítunk, mert hisszük, hogy a tanulásnak, fejlődésnek nincs omegája. S tesszük ezt, mert úgy gondoljuk:

MINDENÜNK A KUTYA

Mint minden weboldal, a sarvarikutyasuli.hu is sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében.